Bevissthets ekspansjons kurs

Kom mer i kontakt med den du egentlig er, slik at du bevisst kan velge hvordan livet ditt skal være.

28. - 29. oktober 2017, kl 10.00-16.00 og 16.00

Lokale: Storsalen hos OSS, Bataljonvegen 30, 3734 Skien

Pris: 2850,- inklusiv lunsj, kaffe/te

Kursholdere: Kjell Olsen: Qi Gong instruktør, osteopat

                        Eilin Pedersen: Intuitiv veileder

Påmelding: kjell@velkommentiloss.no innen torsdag 26. kl 1600.

Du vil oppdage:
• At du er mer enn din fysiske kropp
• Hvordan du kan leve etter hjertet ditt, og finne din indre veiviser
• Hvordan åpne opp for mer glede og harmoni
• At du kan forme ditt eget liv

Det fantastiske er at du allerede har alt du trenger for å gjøre dette. Du ER allerede den perfekte utgaven av deg selv.

Livet kan være lekent, enkelt og gi en følelse av oppstemthet. Da har vi «God følelsen», livet smiler og vi er i flytsonen. For å finne denne flyten så er det viktig å bli bevisst hva du tenker, hva du gjør og hva du føler. Disse 3 elementene må dra i samme retning hvis vi skal kunne skape oss det livet vi ønsker.

For å greie og holde en slik tilstand stabil er vi nødt til å ekspandere bevisstheten på en måte, som vi kanskje ikke er vant til å gjøre.

Kurset er bygget opp med en kombinasjon av; Qi Gong, meditasjon, bevisstgjøring og guidet gruppe coaching. Det blir brukt praktiske enkle øvelser og eksempler. Atmosfæren er avslappet og uanstrengt. Her er det rom og tid til å kjenne dypere innover i seg selv. Ofte gir dette refleksjoner og oppdagelser om en selv, som vil ekspandere bevisstheten.

Vi starter en behagelig gjennoppdagelsesferd i vårt indre-en reise tilbake til ens sanne hjem. En reise inn i ens eget hjerte -til opprinnelsen og kjernen av vår eksistens, som aldri var tapt bare glemt. Å oppnå denne tilstanden er å kjenne ens rolle i tilværelsen, og alltid føle seg hjemme, uansett hvor man er -alltid kjenne helheten uansett hvilke omstendigheter man befinner seg i. Å oppnå denne tilstanden er å forenes med alt, og å vite at alt er ett.

Ring oss på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.