På jakt etter livskraften

OSS inviterer til foredrag med lege Bjørn Øverbye, fredag 17/4 kl.1800, i lokalene til Stamina Skien.

Foredraget har til nå trukket fulle hus i Polen, i Danmark og 12 norsk byer.

 

Billettpris kr. 250,-  Billetter kjøpes hos OSS.

Lege Bjørn Øverbye  har studert fysikk og er utdannet lege. Han er daglig faglig leder ved Arendal Helsesenter as i Arendal som har eksistert siden 1994 som Norges eldste helhetsmedisinske senter. Øverbye er forfatter av 8 bøker om alt fra akupunktur, av og kosthold til bøker om hormonsykdommer /lavt stoffskifte og  sykdommer som spres av flått. Han er også forfatter av to avhandlinger: en om fibromyalgi og en om helseproblemer forbundet med effekter av stråleskader. Han har også kjent  den verdenskjente hormonspesialisten John C Lowe og  under hans ledelse skrevet en avhandling om fibromyalgi og hormonresistens.

I 2013 startet Øverbye et forlag Veiviseren Forlag og har utgitt to bøker på dette forlaget ett om stoffskifte og en om sykdommer spredd av flått. Hans neste bokprosjekt er  to bøker om mental trening sammen med av USA‘s fremste eksperter på mental-trening.

Foredraget i Skien handler om forskning på aldersreversering og helbredelse av hjerte kar sykdommer med ernæring, herunder bruk av Nobelprisforskningen  utført av  Ignarro, Marud og Furchgott på bruken av aminosyrer for å regenerere skader i hjerne, blodårer og hjertet. Foredraget promoterer ikke medisiner, men kunnskaper vitenskapen i dag har om næringsstoffene og hormoners aldersforyngende effekt på mennesket.

Foredraget har til nå trukket fulle hus i Polen, i Danmark og 12 norsk byer. Foredraget varer ca. 2 timer. Det blir anledning til spørsmål fra salen.

Doktor Øverbye sier: det jeg snakker om er det jeg selv gjør. Dersom jeg ikke kunne bruke denne kunnskapen på meg selv og erfare helseforbedrende effekter hos meg selv ville jeg aldri anbefalt noe av det. Du kan lese mer om doktor Øverbye’s forfatterskap og arbeid for å spre kunnskaper om god helse. Meld deg inn i MY Health Club og få regelmessige nyhetsartikler om aktuelle emner.

Ring oss på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.