100% helse en essentiell blåkopi

Alle mennesker har 100% HELSE!

Livets pust (The Breath of Life) bærer den essensielle blåkopien av HELSE, som Dr. James Jealous kaller den orginale matriks (the Orginal Matrix). Denne perfekte matriksen som er til stede i oss fra første øyeblikk av unnfangelsen og kommer foran form, den er HELSEN i kroppen vår.  HELSEN er kraften som styrer den embryologiske utviklingen. Denne kraften virker kontinuerlig og opprettholdes gjennom hele livet og gir vekst og utvikling, samt at den er involvert i de helbredende prosessene i kroppen. Så lenge det er liv, er dette organiserende prinsippet aldri borte.

I helsearbeid er dette et kritisk punkt å forstå. Uansett hvor desperat situasjonen er, så er informasjonen til det hele, dens dyptgående organiserende prinsipp, eller blåkopi, alltid tilgjengelig. Denne blåkopien av HELSE er 100% tilstede og tilgjengelig i enhver del av koppen hvis den kan bli tilnærmet.

Hvorfor greier ikke kroppen å utrykke 100% HELSE? 

I løpet av livet blir våre kropper preget og formet i henhold til hvordan vi er i stand til å håndtere eventuelle belastninger eller traumer. Hvis påkjenninger eller traumer er overveldende, blir de låst inne i kroppen som områder av nedsatt bevegelse - helt til vi er i stand til å få tilgang til ressurser som tillater dem å bli behandlet og slippes. Disse områdene av nedsatt bevegelse vil påvirke den naturlige rytmiske bevegelse til ”Breath of Life”, og vil hindrer således vår essensielle blåkopi for helse å manifestere seg på cellenivå.
Vanlige årsaker til nedsatt bevegelse er fysiske skader, følelsesmessige og psykologiske belastninger, fødsel traumer og forgiftning.

Et konkret eksempel på fysisk traume kan være; overtrakk/vrikke foten. Ofte blir det noe som blir skjevt i foten når vi vrikker den. Dette gjør vondt i noen dager eller uker, og så forsvinner smerten. Selv etter at smerten er vekk er det ofte like skjevt i foten, men hele kroppen har stilt seg skjev for å avlaste ankelen. Dette gjør at hele kroppen blir belastet og sliter med å finne balanse, noe som kan gi smerte et helt annet sted.

Billedlig kan vi sammenlikne HELSEN med en lampe som står på gulvet og lyser klart. Hvis vi legger et teppe (som da tilsvarer et lag med skjevheter) over lampen, så kommer det mindre lys ut. Etter at det blir mange lag med tepper kan vi kanskje glemme at det dypt der inne alltid er 100% lys (HELSE). Alt vi trenger å gjøre er og fjerne noen av teppene så begynner lyset og skinne igjen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.