Biodynamic behandling

Dr. James Jealous; ”Biodynamic = Mysterier utenfor lovene begrenset av menneskehender.”

De fleste behandlingsretninger fokuserer på fragmenterte deler i sin diagnose og behandling. Områder i "dysfunksjon" (redusert bevegelse, treghet i et dynamisk system) blir evaluert. En tolkning av "normal" blir laget, og behandlingsprosessen er rettet til å få tilbake dette "normale."
Den praktiske anvendelsen av biodynamiske prinsipper gir opphav til en svært interessant og annerledes behandlingsprosess. I stedet for å fokusere på fragmenterte deler, lytter vi til hele personen i vår tilnærming mot helbredelse. Sammenhengen mellom sinn, kropp og sjel er dypt anerkjent.

Denne biodynamiske modellen gir terapeuten ikke bare en dypere forståelse av den levende menneskets fysiologi, men også et bredere spekter av behandlingsalternativer.

En trenet terapeut kan ”lese” kroppen historie med hendene sine; vurdere kroppens subtile rytmer, synkronitet, balanse, kvalitet og identifisere problemområder.

Hensikten med behandlingen er å lette etter uttrykk for HELSE og så styrke kroppens egne selvhelbredende og selvregulerende evner. Når celler og vev på nytt får evnen til å utrykke sin primære bevegelse ”Breath of Life" (Livets pust) i fylde og balanse, vil helse og velvære være en naturlig følge.

Dette gjøres på en veldig skånsom måte som ofte kan minne om lett berøring. For en utenforstående kan det se ut som om terapeuten bare legger hendene stille på kroppen. Gjennom å være stille og lytte til hva som skjer i kroppen, får vi kontakt med HELSEN. Vi representerer stillheten, slik at pasienten kan reetablere sitt forhold til helheten. Det er HELSEN som styrer behandlingen, og som gjør at det er pasienten som helbreder seg selv. Dette gjør at hver behandling blir optimalt tilpasset den enkeltes fysiske, mentale, emotionelle og følelsesmessige tilstand akkurat i nuet.

Dr. Still sa det ganske enkelt: "Finn helse! Alle kan finne sykdom. "

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.