Utviklingen av biodynamic

Biodynamic ble syntetisert og tydeliggjort av osteopat James Jealous DO.

Mange osteopater har jobbet i samme retning som Sutherland, og osteopat James Jealous DO syntetiserte og tydeliggjorde denne læren.

Dr. Jealous sine utforskninger av osteopati og naturvitenskap, førte ham til arbeidet av en embryolog; Erich Blechschmidt, MD. I sine skrifter, reflekterte Dr Erich Blechschmidt et veldig helhetlig syn på prosessen med vekst og utvikling. Hans forskning viste at bevegelse var viktigere enn biokjemi i embryologisk utvikling, et konsept veldig mye i tråd med filosofien i tradisjonell osteopati.

Fra det øyeblikk at befruktningen skjer, begynner kroppen å forme seg rundt en presis og primær design. Når de første cellene begynner å dele seg, vet de på en måte hvordan de skal lage en menneske kropp. På et så tidlig stadium er det ikke funnet noen genetisk mekanisme (DNA), som er kapabel til å styre en så organisert utvikling. Blechschmidt hevdet; ”Arvelige faktorer er viktige men ikke den eneste årsaken til denne differensierte prosessen…det er ikke genene som utfører denne differensierte prosessen.”

Den genetiske påvirkningen starter ikke for fult før etter ca. seks uker etter befruktning. Selv etter da anses den genetiske påvirkning kun å modifisere prosessen. Genetisk påvirkning vil bestemme om du få blå eller brune øyne, men ikke om du får øyne i det hele tatt.

Dr. Blechschmidt foreslår at det organiserende systemet arbeider gjennom væske feltene i kroppen, og observerte at de tar aldri feil av den foreskrevete embryologiske utviklingen. (Disse væskefeltene i kroppen oppfører seg ikke direkte som vann, men mer som protoplasma. Protoplasma er den første substansen i kroppen som kan holde en form, og den kan lage alle celletyper.)  Han uttrykte også en anerkjennelse for den iboende Intelligensen i den embryologiske prosessen, akkurat som Dr. Still hadde snakket om en "høyere visdom", og Dr. Sutherland hadde snakket om ”livets pust", som virker i det levende menneske.

Dr. Jealous så parallellene mellom Dr. Blechschmidt arbeide og arbeidet til Dr. Still og Dr. Sutherland. Han så at embryologi ga grunnlag, ikke bare for vår forståelse av anatomi og fysiologi, men også for vår forståelse av osteopatiske prinsipper.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.