Øreakupunktur

Behandlingsmetoden i øreakupunktur går ut på at det settes nåler i ørebrusken i et visst system for å påvirke den menneskelige organismen. Ørepunktene er nervereflekspunkter.  Øret står i nær kontakt med hjernen, og når man påvirker et ørepunkt påvirkes nervene fra øret og inn til hjernen. Det sendes da et signal i til hjernen som igjen sender impulser vidre til organet som skal påvirkes og kanalene som er forbundet til gjeldende organ.

Et ømt punkt vil på samme måte som fotsoneterapi indikere en ubalanse, og v/behandling av punktet påvirkes korresponderende organ eller område i kroppen. Øreakupunktur kan benyttes i behandling av mange forskjellige plager og tilstander.

Det finnes punkter som virker beroligende, smertelindrende og betennelsesdempende, disse kalle BBS-punkter.

Behandling av pollenallergi, sykdommer i luftveiene, hjertekretsløp, fordøyelsesbesvær, problemer i urinveiene, øye/øre lidelser, nevrologiske sykdommer, psykosomatisk sykdomsbilde og migrene etc. er blandt de vanligste sykdommene og lidelsene som kan behandles med øreakupunktur. Brukes sammen med fotsoneterapi eller alene.

Ring oss på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.