Viktig info!

Les dette før du bestiller time!

Velkommen!

Etter 12 år med behandling av pasienter med kroniske sykdommer har jeg lært at de beste resultater kommer ved tett oppfølging og behandling. Jeg har derfor opprettet et program som består av 3 besøk fordelt over ca 4 uker for disse pasientene. Jeg synes også det er viktig å sette av nok tid for disse besøkene slik at vi kan sammen finne ut av hva du trenger som pasient. Du får derfor mer tid her enn hva du kanskje er vant med hos andre leger. Timer hos meg er delt opp i halvtimer og hver halvtime koster kr 750. Her er oversikten for hva du kan forvente deg når du kommer til meg:

Første Timen: Hvis du er en av de som har slitt med sykdom i lang tid, så regn med at det første besøket tar ca 90 minutter. Dette besøket inkluderer gjennomgang av din helseshistorie og vi gjør også fysiske undersøkelser relatert til dine problemer.  Når vi har gjort dette, får du skriftlige instruksjoner om hva som skal gjøres til neste time. Som oftest er dette instruksjoner om kosthold, medisiner, kosttilskudd, fysiske og mental oppgaver. Det er mye som skjer den første timen og det er derfor viktig at du setter av tid til dette på kalenderen hvis du bestiller time selv på nettsiden vår. Bestill 3 halvtimer (90 minutter) og hvis vi ikke trenger mer 60 minutter, betaler du selvfølgelig bare for det.Ta med de siste blodprøvene eller andre tester du har tatt hos fastlegen og andre leger. Jo mer informasjon jeg har om deg, jo bedre kan jeg finne ut hva du trenger.

Last ned og fyll ut dette spørreskjemaet. Returner det til meg på oddveig@velkommentiloss.no før første behandlings timen, slik at jeg kan forberede meg litt!

Andre Timen: Det andre besøket setter vi opp etter at jeg vet mer om hva dine problemer er og det gjør vi på kontoret etter det første besøket. Det er viktig at du som pasient kommer tilbake rundt 7 til 10 dager slik at jeg vet hvordan du reagerer på behandlingen og planen vi har for at du skal bli bedre. Husk å skrive ned hva som gikk greit, hva som var vanskelig og ellers om du har spørsmål om noe slik at det ikke blir glemt. Hvis du blir værre av en eller annen grunn, så må vi rette på dette så fort som mulig. Ta kontakt med meg via epost eller telefon. Hvis du ikke merker noe forbedring i det hele tatt, så må vi finne hvorfor og om det er andre ting du trenger. Det er viktig at vi gjør dette når du er i startfasen slik at du kommer på rett vei med en gang.  Dette besøket tar som oftest 60 minutter, men noen ganger holder det med en halvtime.

Tredje Timen: Det tredje besøket setter vi opp rundt ca 14 til 20 dager etter besøk nummer to. Dette tar ca 30 minutter. Det først nå de fleste begynner å merke på ordentlig at de føler deg bedre. Etter disse tre timene hos meg, så har vi mer oversikt over hvor ofte du trenger å komme inn til oppfølging eller behandling for at du skal bli så frisk som overhodet mulig.  Det å bli bedre av kroniske og kompliserte sykdommer tar både tid og krefter. Min jobb er å hjelpe deg med å finne ut hva du trenger for at du skal bli bedre. Jeg vil påpeke at når jeg jobbet i USA hadde jeg tilgang til flere hjelpemidler og behandlingsmetoder enn det som finnes i Norge. Noen av de tingene som du trenger er muligens ikke tilgjengelig i Norge. Du må kanskje derfor planlegge en tur til Sverige for å kjøpe kostholdstilskudd du trenger der, eller bestille på nettet ting som man ikke kan få tak i på helsekosten eller få resept medisin hos legen. Med litt tålmodighet og oppfinnsomhet så finner vi den hjelpen du trenger slik at du kan bli bedre.  

Jeg ser frem til et godt samarbeid med deg!

Med vennlig hilsen,

Oddveig Myhre, NMD.

Ring oss på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.