Fysio Pilates

Fysio-Pilates er en trygg og trendy treningsform som passer for folk i alle aldre. Hovedfokus er på styrking av de dype støttemusklene i kroppen.

Fokus er på å gjenopprette kontakt med den stabiliserende muskulaturen, og deretter det gunstige samspillet med de store muskelgruppene. Bevisstgjøring rundt holdning og hvordan du bruker kroppen din, samt pusteøvelser og avspenning.

Treningen foregår i en liten gruppe (max 12 deltakere). Dette sikrer trygg og effektiv trening for alle, og det er rom for å individualisere treningen.

 Treningen passer for alle, uansett treningstilstand, treningserfaring og alder. Passer også for deg som har litt plager med rygg, nakke e.l, nylig har født, eller som ønsker å forebygge plager.

Fysio-Pilates er en trygg og trendy treningsform som passer for alle, enten man er i god fysisk form, er utrent eller har plager med rygg, nakke/skuldre e.l. Det er en god treningsform å benytte dersom målet er å forebygge muskel- og skjelettplager.

Vi kan tilby trening på kveldstid, og på dagtid dersom det er nok interesserte. Vi tilbyr også individuelle timer. Vi kan skreddersy treningsopplegg og grupper for bedrifter, lag eller foreninger.

Ring oss på

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.