Meditasjon

Få mer flyt i livet og bli mer tilstede i nuet!

Ta kontakt ved interesse.

Dette kurset vil hjelpe deg til å bli mer bevist på den andre delen av deg som ikke er fysisk. Denne delen er det vi kan kalle sjel og ånd. Denne delen av deg som er mer lik den du virkelig er. Det er den delen av deg som du kan bruke for å gjøre forandringer i livet ditt. Uten å være bevist denne delen av deg vil de fleste gå rundt med en lengsel. De vil ofte ha følelsen av at det er noe mer, noe som mangler.

Vi skal jobbe med teoretiske og praktiske øvelser med temaer som; energier, kropp, sjel og ånd. Dette har ikke noe med noen religions retting eller tro å gjøre. Men alle de tre delene er nødvendig for å få helhet i livet og kunne utnytte deg selv til ditt fulle potensial. En del av forklaringsmodellene baserer seg på teori rundt reinkarnasjon.

Kurset vil gi deg referanser på hvordan du føler deg. Dette vil gjøre det vil være lettere for deg å finne tilbake til "god følelsen" når du måtte ønske det.

Det vil bli lettere for deg å være tilstede i nuet og nyte det slik det er.

Kortversjonen er at når det du; tenker, føler og gjør stemmer overens "så går livet på skinner."

Hvis du ikke har det slik som du optimalt skulle ønske deg i livet ditt, så er det noe med strategien din som ikke stemmer!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.