Helhetlig helse

Helhetlig helse

Hvorfor velge osteopatisk behandling? Osteopatene hos OSS er opptatt av helhetlig helse. Osteopat Anne Aakre har lang fartstid innenfor helse- og idrettsmiljøet og har et helhetlig syn på kropp og helse. Hun kombinerer behandling på benk og trening aktivt i sin arbeidshverdag.

Osteopati er en helhetlig behandlingsform som ser på sammenhengene mellom kropp, miljø og mental helse. For Anne er denne sammenhengen et viktig element for kartlegging og behandling av hver pasients problem. Hos henne får du god utredning og et behandlingsopplegg som er tilpasset deg. Med trening og øvelser forankret i forskningsbasert praksis kan hun bidra til bedring av dine problemer.

Trening er en viktig del av rehabiliteringsprosessen. Som osteopater er vårt mål å hjelpe kroppen til å hjelpe seg selv. Med andre ord stilles det også krav til eget arbeid, men hos Anne får du verktøyene du trenger på veien for å optimalisere prosessen.

Ønsker du en time hos vår osteopat Anne kan du ta kontakt på e-post til anneaakre@velkommentiloss.no eller via telefon på 94277954. Du kan også benytte deg av vårt online bookingsystem.

Anne tilbyr også gruppetimer hver tirsdag og torsdag. Sammen med osteopat Ole driver hun også rehabiliteringskonseptet «fra rehab til fitness».