Oddveig Myhre

Naturopathic Medical Doctor (USA), Naturterapeut (Norge)

Kontakt informasjon:   TLF: 95 48 02 38 oddveig@velkommentiloss.no

Oddveig Myhre har en Bachelor in Science (BS) i Mikrobiology fra San Diego State University og en Master of Science (MS) fra Arizona State University i Nevrologisk Immunologi.  I Desember 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine and Health Sciences i Tempe, Arizona.

Hun har jobbet med legespesialister, kiropraktorer, homopater, og naturleger for å få mest mulig erfaring og hun har også drevet et eget legesenter som spesialist i nevrologisk immunology i Arizona.  Sammen med en kollega, har hun skrevet fire skolebøker innenfor Naturmedisin og hun har forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere anledninger.

I januar 2012, begynte hun på Chatham University i Pittsburgh for å ta en Masters i Food Studies (MA) fordi hun ønsket å finne ut av hvorfor hun så en økende tendens av matallergi/matintoleranser hos hennes pasientgruppe. I august 2014 forsvarte hun sin master utdanning, og i september 2014 flyttet hun tilbake til Norge etter å ha bodd i USA i 22 år.

Mens hun venter på at Norge skal akspetere hennes mange utdannelser, holder hun foredrag for foreninger og lokale organisasjoner. Hun er også lærer for Tunsberg medisinske skole som utdanner blant annet ernæringsterapeuter. Hun har fått godkjenning hos Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og jobber i Norge som Naturterapeut på Optimalhelse Senter Skien – OSS.

Mer info til deg som har ønske om en avtale med Oddveig Myhre: Eksperthjelp med kroniske plager som ofte er relatert til kosthold, autoimmune sykdommer og hormoner.

Les dette før du bestiller time hos Oddveig!Velkommen! 

Etter mange år med behandling av pasienter med kroniske sykdommer så jeg de beste resultater hos pasienter ved at man bruker god tid (spesielt første timen) og tett oppfølging de første månedene. Du får derfor mer tid her enn hva du kanskje er vant med hos andre behandlere.
Timer hos meg er delt opp i halvtimer og hver halvtime koster kr 850 inkl mva.
Her er oversikten for hva du kan forvente deg når du kommer:


Første konsultasjonstime:


Hvis du er en av de som har slitt med sykdom i lang tid, så settes det av 90 minutter for at det skal være nok tid. Pasienter med akutte sykdomsbilder trenger som regel kortere tid.  Bestill likevel første konsultasjonstime på nettsiden og send heller en epost til meg om din helsesituasjon. Pasieter betaler kun for tiden som blir brukt, ikke tiden som har blitt satt av.

Dette besøket inkluderer gjennomgang av din helseshistorie, en fysisk undersøkelse relatert til dine problemer og du får med det et behandlingsopplegg og informasjon som er tilpasset deg.   

Til første timen så er det fint om du tar med deg kopi av blodprøver du har gjort det siste året (hvis du har det) og/eller andre tester du har tatt hos andre behandlere eller fastlegen/spesialister. Dette er ofte til god hjelp for å finne ut av hvorfor du ikke føler deg bra.

Første oppfølgingstime:
Det andre besøket settes opp ca 3-5 uker etter første timen. Dette besøket tar som oftest 30-60 minutter. Det som er viktig er at du som pasient noterer hva som gikk greit, hva som var vanskelig og ellers om du har spørsmål om noe slik at det ikke blir glemt.


VIKTIG!: Hvis du får forverring av symptomer i tiden mellom første og andre timen, så må vi rette på dette så fort som mulig. Det er da viktig at du tar direkte kontakt med meg via epost eller telefon når dette skjer (SMS fungerer best).


Videre oppfølgingstimer:
Etter de to første timene så trenger de fleste kun halvtimer for videre besøk. Det er som regel først etter det tredje besøket at pasienter gir tilbakemelding om at de begynner å føle seg bedre. Hvor ofte du trenger å komme er avpasset din helsesituasjon og hvor intens behandling du ønsker.

Målet er at du som pasient skal bli så frisk som overhodet mulig, men det å bli bedre av kroniske og kompliserte sykdommer tar både ‘tid og krefter’. Derfor må din behandling tilpasses din helsesituasjon og vi må la kroppen få tid til å reparere seg selv. Min jobb er å hjelpe deg med å finne ut hva du trenger for at du skal bli bedre. Din jobb som pasient er å gjøre det som blir planlagt for deg (så godt det lar seg gjøre) og kontakte Oddveig hvis du ikke får det til.

Utfordingene for deg som pasient er at det du trenger av behandling, tilskudd e.l. ikke finnes i Norge. Du må kanskje derfor bestille kostholdstilskudd fra utenlandske nettsider eller reise til våre naboland (hvis mulig). Med litt tålmodighet og oppfinnsomhet, så pleier dette å ordne seg.

Jeg ser frem til et godt samarbeid med deg!


Mvh,
Oddveig Myhre
Naturterapeut (Norge)
Naturopathic Medical Doctor (USA)
MS Neuroimmunology (USA)
MA Food Studies (USA)


Last ned og fyll ut dette spørreskjema. Og dette sammtykkeskjema, fyll ut og skriv under og returner det til meg på oddveig@velkommentiloss.no før første behandlings timen, slik at jeg kan forberede meg!