Oppstart Qigong og Evig ung yoga hos OSS

Oppstart Qigong og Evig ung yoga hos OSS


Torsdag 21 januar
ønsker Kjell velkommen til nye gruppetimer med Qigong og Evig ung yoga. Vi tilpasser undervisningen etter retningslinjene for smittevernstiltak. Timene vil bli holdt i den store salen hos Optimalhelse senter. Det vil også bli mulighet for å delta online via Zoom om restriksjoner på gruppetrening opprettholdes.

QiGong

Nøkkelen til god helse er en god balanse i; kropp, sjel og ånd. QiGong er en veldig fin og effektiv treningsform for å finne denne balansen. Øvelsene i QiGong er rolige, enkle og meditative. De hjelper deg til å styrke kjernemuskulatur, lytte innover og finne ro. «Godfølelsen» kommer sigende inn, og gir en følelse av «å komme hjem». Kanskje kommer undringen om mer enn bare en fysisk kropp.
I kurset lærer vi øvelser som åpner og balanserer energiflyten i kroppen. Mitt ønske er å kunne hjelpe deg med å finne mer glede og helse i livet ditt.

Tidspunkt: torsdager kl. 10:45-11:45.

Pris: 15x 2650,- 9x 1750,- 6x 1200,- Drop-in 250,-

Evig ung yoga

Dette yogaprogrammet består av en serie enkle øvelser som alle kan gjøre.
I prinsippet blir alle leddene i kroppen beveget i alle retninger på en rolig og harmonisk måte. I dagliglivet blir sjelden alle leddene i kroppen brukt på en slik måte, selv ikke hos de som gjør en eller annen form for regelmessig trening.
Mitt ønske er å kunne hjelpe deg med å finne mer glede og helse i livet ditt!

Tidspunkt: Torsdager kl 12:45-13:45

Pris: 15x 2650,- 9x 1750,- 6x 1200,- Drop-in 250,-

Instruktør: Kjell Olsen (Biodynamisk osteopat/fysioterapeut). Påmelding på tlf. 91107770 eller på mail: kjell@velkommentiloss.no