Havregrøt med kokosmelk og tørkede blåbær
Kok opp havregryn (glutenfri for de som har cøliaki), kokosmelk og kanel (valgfritt) til den begynner å trutne. Ikke bruk for høy varme (da svir den seg i bunnen - eller koker over).
Ha i tørkede blåbær når grøten har tjuknet/trutnet og kok i ca 1 minutt til.
Serveres med kokosflak og ristede mandler (eller andre nøtter), hvis ønskelig. Kan også ha i 1-2 spiseskjeer med protein pulver (vanilje smak er best) for å øke metthetsfølelsen.
Ingredients
Directions
Kok opp havregryn (glutenfri for de som har cøliaki), kokosmelk og kanel (valgfritt) til den begynner å trutne. Ikke bruk for høy varme (da svir den seg i bunnen - eller koker over).
Ha i tørkede blåbær når grøten har tjuknet/trutnet og kok i ca 1 minutt til.
Serveres med kokosflak og ristede mandler (eller andre nøtter), hvis ønskelig. Kan også ha i 1-2 spiseskjeer med protein pulver (vanilje smak er best) for å øke metthetsfølelsen.