Print Options:

Havregrøt med kokosmelk og tørkede blåbær

Yields1 Serving

 ½ cup Havregryn
 1 ½ cups Kokosmelk fra kartong (bruk mindre hvis du vil ha litt tjukkere grøt)
 ½ teskje med kanel (valgfritt)
 12 spiseskjeer med tørket blåbær (økologisk hvis mulig). Kjøpes på helsekost eller nettbutikk.
 12 spiseskjeer med ristet kokosflak (valgfritt)
 12 teskjeer med ristede mandler (valgfritt)
 1 scoop protein pulver - vaniljesmak (valgfritt)
1

Kok opp havregryn (glutenfri for de som har cøliaki), kokosmelk og kanel (valgfritt) til den begynner å trutne. Ikke bruk for høy varme (da svir den seg i bunnen - eller koker over).

2

Ha i tørkede blåbær når grøten har tjuknet/trutnet og kok i ca 1 minutt til.

3

Serveres med kokosflak og ristede mandler (eller andre nøtter), hvis ønskelig. Kan også ha i 1-2 spiseskjeer med protein pulver (vanilje smak er best) for å øke metthetsfølelsen.